Projecten

 • Lions Nieuwjaarsconcert

  In een volle Groene Engel vond vrijdagavond het traditionele Lions Nieuwjaarsconcert plaats. Deze editie werd opgeluisterd met optredens van de band ‘Vanavond niet Schat’, zangeres Yori Swart en als klap op de vuurpijl Ilse de Lange met haar band. President Arnoud Oldenborger reikte aan de Stichting BijdeHandjes een cheque uit van € 6.000,- voor een weekend weg voor alle kinderen en vrijwilligers. Dit jaar bestaat de Lionsclub Oss 50 jaar.

 • Jongeren bedrijvendag Oss

  De primaire doelstelling van deze bedrijvendag is tweeledig:

  • Jongeren kennis laten maken met beroepen in de echte praktijk door een kijkje in de keuken van een echt bedrijf.
  • Bedrijven de deuren laten opzetten en jongeren (en docenten) laten zien hoe mooi het werken in de sector is en hoe dit specifieke bedrijf haar werkzaamheden vorm geeft.

  Jongeren in de leeftijd van vmbo-2 en havo-3 en vwo-3 staan voor het moment om een profiel te kiezen voor de bovenbouw van hun opleiding. Deze dag moet bijdragen aan de bevestiging (dus soms ook ontkenning) van deze keuze en vormt daarmee een belangrijk element.

 • Sappige Appels voor de Voedselbank

  Deze week hebben we 200 kilo lekkere sappige appels van Heerkens Vers bezorgd bij deVoedselbank Oss en omgeving. Volgende week komen we nog een keer, dan met fruit van P.Smits.

Nieuws

Save The Date: Nieuwjaarsconcert 2022

08/01/2021

Oss- 8 Januari 2021 - Vanavond zou in de Groene Engel het Lions Nieuwjaarsconcert plaatsvinden. De hoofdact was al geboekt, de voorbereidingen waren in gang gezet maar zoals u zult begrijpen...

Fokus Wonen Oss verrast door Cliënten en Lions

20/12/2020

Oss - 20 December 2020

De cliënten van Fokus Wonen in Oss verrasten hun team van ADL assistenten met de hulp van de Lions Club Oss.

Fokus verleent assistentie op afroep...

Inzamelings actie Lions Club Oss groot succes!

27/11/2020

De Lions Club Oss heeft voor de december maand een leuke actie bedacht en ondersteund hiermee de Voedselbank in Oss. In deze corona tijd waarin we aangewezen zijn op elkaar binnen de huiselijke...